marți, 15 iulie 2008

unhappy girl


“Girl, unhappy girl, left all alone,
Playin’ solitaire, playin’ warden to your soul;
You are locked in a prison of your own device.
And you can’t believe what it does to me to see you cryin’ “

Jim Morrison

totul e in noi...fiecare dintre noi percepe si resimte altfel intamplari, gesturi, cuvinte, expresii, chipuri … somehow it's all in the EYE OF THE BEHOLDER ... interpretam si reinterpretam scenarii in care realitatea cu greu se mai regaseste.
Supusa unui proces de rememorare afectiva, realitatea devine un scenariu personal menit sa ne justifice cele mai absurde reactii, cele mai deviate concluzii, sa ne alimenteze cele mai intime fantezii…

"we live in our minds anyway..." in final important este ceea ce credem ca resimtim.

“Locked in a prison of your own device…”

5 comentarii:

blabla spunea...

Ce ai spune despre niste articole in care mai mult de jumatate sa fie intre ghilimelele tale si nu ale altora. E blogul tau, nu?
Astept replica.

Silly Girl spunea...

si sunt citate alese de mine, to use as I see fit.
daca astepti sa ma pun pe tava... asteapta!
atunci cd vreau sa spun ceva, dar altcineva a spus-o inaintea mea, poate mai bine - nu vad nici o problema in a recunoaste ideile bune. Multumit?

blabla spunea...

1.Nu cred ca asteapta cineva sa te "pui pe tava".
2. Cred eu, din postura de cineva si nu neica nimeni, ca si ideile tale sunt bune. Problema cu ele nu sunt puse (nu pe tava) pe blog.
Atat.

scatteredbrain spunea...

WOW...ma las de desenat sa mor:)) aproape ca uitasem ca you own la capitolu` asta,chiar,ia sa pui mana sa desenezi acum si sa le postezi!
P.S.-vad ca deja ai fani :))

beausergent spunea...

nici nu sunt atât de multe ghilimele. iar în cuvintele tale e mai multă viaţă decât în citate. citatele sunt "ilustraţii".