sâmbătă, 19 iulie 2008

PANTOFII, PISICA SI WC-ul …


Cand l-am rugat pe colegul C, sa imi aduca un pahar cu apa de la bucatarie… m-a privit gales si a zambit cu toti dintii la mine: “De ce? Pantofii tai nu merg?”, mi-a adus totusi apa pe care am baut-o oarecum in stare de soc.

Intr-o zi pisica vecinilor a dat sa intre la noi. Am iesit dupa ea si am condus-o la poarta apoi am revenit la ale mele. Colegul P m-a vazut venind de afara in mijlocul programului si m-a privit oarecum mirat. “O pisica mare si grasa vroia sa intre peste noi… “ incep sa ma justific. Replica lui a fost ( pe cel mai serios si usor speriat ton posibil ) : “Si ai omorat-o ?” …

Zilele trecute colegul M iese de la WC si in drum spre biroul lui se opreste la al meu ca si cum ar avea ceva important sa-mi zica: “Am fost acum la toaleta… si nu era trasa apa! Asa ca … nu am tras-o nici eu!!! Ca sa stii.” probabil ca acum era momentul sa zic si eu ceva dar … am ramas fara cuvinte, ceea ce mi se intampla f rar.

Incerc o concluzie:
Una din doua – ori colegii mei au impresia ca sunt o fiinta insensibila si fioroasa, in stare sa omoare pisici prin curte, sau sa bage cu capu’ in WC pe cine nu trage apa… ori am niste colegi cu un sick sense of humor si tre sa mai lucrez putin la paranoia mea.

Cine zice ca serviciu nu e distractiv ? : ))) si nici paranoia nu e asa rea.
EPILOG 22.07
De ieri avem un superb pui de ciobanesc belgian. Se pare ca nu eram eficienta la omorat pisici!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Dragut.
Ma intreb ce trebuia sa faci in cazul in care cineva gresea numărul porţii la care trebuia sa intre sau pur si simplu iti adresa o intrebare nevinovata, la modul: nu te supara,caut ...?.
Sper că, în cazul în care o să trec vreodată pe la tine - să pot trece de poarta fără a fi luat în luneta cuiva; apropo, uşa de la wc de la voi se închide, nu?

Silly Girl spunea...

ha ha, dragutz.
usa de la wc se inchide, dar noua ne place sa mergem la risc...