miercuri, 11 martie 2009

Desert Dream


Pentru ca toti vrem sa fim cititi, desfacuti, intelesi, folositi… si in cele din urma – povestiti, si nu aruncati pur si simplu la cos.
Fiecare vrea sa-si spuna cuiva povestea, sau daca nu cuiva anume… atunci macar s-o stie toata lumea! Deci sa fie povestita! Dar fiecare poveste poate sfarsi in tot atatea feluri cate moduri de a o povesti exista. Caci asa cum un film isi leaga soarta de a regizorului, asa si povestea isi cauta Povestitorul.
Imi astept Povestitorul care sa ma povesteasca… si sunt curioasa daca va iesi o poveste vesela sau una trista… dar asta e tot pentru el sa hotarasca!
Ar iesi o poveste despre o fata cu capul mai mult printre nori, in cautare de fluturi in stomac… care mergea pe sarma fara sa se gandeasca la consecinte… si care era vesnic inconjurata de personaje de basm ce-i colorau viata. Dar intr-o zi, i s-a spus ca e prea mare pentru lumea povestilor… si e timpul sa-si croiasca drum prin VIATA! Nu prea stia ea ce e VIATA asta, si cu ce se mananca... dar isi lua inima-n dinti si ursuletul de plus la subrat, si facu timid primii pasi...

Inca imi astept Povestitorul care sa ma povesteasca… oare va iesi o poveste vesela sau una trista…

Niciun comentariu: