joi, 29 ianuarie 2009

Facuti pentru dragoste...


Nu putem fi toti buni la toate, mi se pare logic.

Imi explica un el odata, cum unii sunt facuti pentru dragoste, altii se pricep sa faca bani, cativa sunt buni conducatori, unii sunt buni parinti, altii sunt buni prieteni, eu ma pricep de minune sa fac totul praf... am ridicat la rang de arta acest talent nativ care "m-a ajutat" sa dau gata pana acum relatii, prietenii, proiecte... si cam tot ce stiu sa incep "asa frumos" se duce naibii la fel de frumos.

Nu, "se duce" nu e bine zis, ca e impersonal, ori ce se intampla aici e foarte personal - cauza principala si de cele mai multe ori si unica, fiind exact persoana mea.

Pot eu sa ma supar pe mine???...

Intrebarea asta ramane deschisa. Pana atunci - inca imi doresc sa fi fost una din fiintele acelea care se pricep in ale iubirii, nascute pentru a iubi si a se face iubite, cred ca sigur as fi fost fericita atunci. Inca mai cred ca iubirea se poate invata. Macar cat sa trec clasa.

4 comentarii:

Minos spunea...

Eu cred ca stii ca nu esti doar tu de vina pentru toate esecurile, dar se spune ca asta e o trasatura a femeilor, de a se invinovati. La urma urmei, chiar ne trebuie un vinovat?! Mai folositoare e lectia invatata.
Cat priveste oamenii facuti pentru ceva anume, cred ca celelalte caracteristici nu le sunt straine deloc, doar ca au alta forma si alta masura; trebuie doar sa iti placa acea forma si sa-ti fie suficienta masura.

Silly Girl spunea...

in general imi place sa stiu motivul pentru care... si de obicei sfarsesc prin a-l gasi in mine.
e si o chestie care tine de egocentrism... totul e in mine!
Totul, mai putin c e l a l a l t!
Lectia? Viata merge mai departe...

Kimotoko spunea...

Viata e o alegere...u alegi dak ramai un eshec sau evoluezi:poti sa ajungi sa fii bun ca parinte s.a.m.d. pana la sti a iubi...Nu trebuie sa stagnezi,de aia esti om.

silly g spunea...

viata este o alegere, iar noi suntem rezultatul acestor alegeri... nu? ;)
cum ziceam, inca mai cred ca "pot invata".

dar si un sut face bine la inertie din cand in cand.

10x