vineri, 28 mai 2010

Revenind - da, ma invart in cerc...

“I wish I was strong…”
“And you think you’re not?” he smiled…
“You are! You don’t know how strong you are…”
Credeam ca se inseala. Acum am inteles… putere inseamna sa alegi sa nu faci rau atunci cand il poti face, sa nu arati ca suferi atunci cand asta e tot ce ti-a ramas, sa ierti si s-o iei de la capat chiar si nemaisperand intr-o schimbare… sa zambesti cand iti vine sa plangi, sa plangi numai cand nu te vede nimeni. D’astea. :P
Dar sa crezi ca nu ti se cuvine fericirea… asta se cheama prostie.
Da, de mine vorbeam.
Oare prostia e incurabila? Sau e un fel de pasa proasta, in care picam uneori… ca intr-o depresie sau melancolie blegoasa, o orbire temporara, ca atunci cand te indragostesti ;))) si care apoi trece si te lasa rece! Si care o fi starea normala – cea de indragostire/prostire? Sau cea rationala? Ma gandeam sa le combin… si sa ma indragostesc premeditat – sa fie o dragoste rationala :D care sa vina de la creier si sa se opreasca mai jos de stomac, sa ocoleasca inima si mai ales sa nu se infiltreze in suflet. Da’ ce dragoste ar mai fi si asta? Una interesata! Interesata de a pastra intact ce mi-a mai ramas din sufletul plin de pacat.
Deci am concluzionat – sunt o persoana puternica dar cam proasta! De fapt prostia iti confera imunitate – care contribuie la aparenta aia de persoana puternica. Adica pana la urma tot de aparente e vorba? Mai exista altceva in afara de aparente??? Sentimentele – astea sunt ale noastre. Aparentele sunt pe exterior, sunt ale lor.

2 comentarii:

shalala spunea...

eu tot nu inteleg de ce esti tu proasta..
that makes me stupid,i guess, tot neintelegand ideile care te duc pe tine la concluziile astea despre tine.
pt ca esti puternica si nu stii ce sa faci cu puterea?
of

Silly Girl spunea...

:)) si asta...
pt ca am "puterile" astea si aleg sa stau intr-o situatie care nu evolueaza... doar pt ca POT! pretty stupid, huh?

ps
nu-ti fa griji ca nu ma intelegi. majoritatea celor pe care ii cunosc au "problema" asta. de unde rezulta ca de fapt problema e a mea! ;)