joi, 5 august 2010

Mo the camel...

Am umbrela noua. Tot din Diverta, tot din Plaza... dar altfel. :P
Deja am indragit-o... acum astept ploaia s-o inaugurez cum trebuie! Ok asta e doar husa... pe dinauntru e si mai frumoasa... iar Mo camila chiar zambeste :D desi imi arata fundul :P
Filmul a fost super iar faptul ca am atipit pe replicile lui Leo Di Caprio nu schimba cu nimic asta. Totusi am sa-l descarc si am sa-l mai vad o data deoarece sunt unele aspecte, ca si unii actori - pe care vreau sa le revad.
A, si mi-am amintit de ce film imi aducea aminte Inception asta... Dark City! (asta era pt m )

5 comentarii:

m spunea...

n-am vazut dark city :D


long live the umbrella! :D

Silly Girl spunea...

:D bine zis!

la cat a costat... ar fi de bun-simt :P

shalala spunea...

si eu am vazut inception ieri. nu mi s-a parut super dar nici prost nu a fost filmul..
tot ce se gaseste in diverta e extrem de scump.
dar sa o folosesti cu drag!:)

silly me spunea...

stiu... sunt risipitoare.

dar chiar cu drag am s-o folosesc!

;)

beausergent spunea...

felicitări pentru umbrela cea nouă. e bine că şi ea zâmbeşte (cămila). trebuie să o înveţi să zică "Happy rain!" :)
am fost şi eu la un film. cum mall-ul de la noi e recent şi nu şi-a inaugurat, încă, multiplexul, a trebuit să apelez la sala de cinematograf tradiţională. din momentul în care s-a închis uşa după noi, mi-am dat seama că nimerisem într-o capcană. eram numai noi doi (me and le Dauphin) în toată sala şi mirosea. ne-am împrăştiat să ne găsim fiecare un scaun cu spătarul încă tapiţat şi am găsit destul de repede. când a început filmul, nu am putut citi nimic de pe generic, imaginea fiind defocalizată. iar când la baza imaginii era alb (zăpadă. etc.) priveam mustrător către însoţitorul meu că n-a fost harnic spre a învăţa germana, întrucât alb pe alb, nici nu ne dădeam seama dacă era subtritat pe respectiva porţiune. dar filmul a fost superb: "Panglica albă" (de-abia acum a ajuns şi pe la noi).